Voćna vina

11% alkohola

Vina su proizvedena u skladu sa proizvođačkom specifikacijom. Posle otvaranja boce, sadržaj čuvati u frižideru do 7 dana. Sadrži sulfite.

Voćno vino JEFIMIJA

Voćno vino JEFIMIJA

Vino od mailna je proizvedeno od svežih mailna ubranih sa srpskih polja, savršen je sklad voćne arome i mirisa koji će otvoriti Vaša čula i podsetiti Vas na sveže, tek ubrane mailne. Konzumirati ohlađeno na 16°C kao aperitiv ili uz voće u ugodnim trenucima opuštanja. Zato, ako želite učiniti nešto za svoj ugođaj, svaki dan uživajte u čaši vina od mailna.

Voćno vino OPHELIA

Voćno vino OPHELIA
Vino od jagode je proizvedeno od svežih jagoda ubranih sa srpskih polja, savršen je sklad voćne arome i mirisa koji će otvoriti Vaša čula i podsetiti Vas na sveže, tek ubrane jagode. Konzumirati ohlađeno na 16°C kao aperitiv ili uz voće u ugodnim trenucima opuštanja. Zato, ako želite učiniti nešto za svoj ugođaj, svaki dan uživajte u čaši vina od jagode.

Voćno vino EVGENIJA

Voćno vino EVGENIJA
Vino od kupine je proizvedeno od svežih kupina ubranih sa srpskih polja, savršen je sklad voćne arome i mirisa koji će otvoriti Vaša čula i podsetiti Vas na sveže, tek ubrane kupine. Konzumirati ohlađeno na 16°C kao aperitiv ili uz voće u ugodnim trenucima opuštanja. Zato, ako želite učiniti nešto za svoj ugođaj, svaki dan uživajte u čaši vina od kupine.

Sertifikati

    

Partneri

  

Kontakt

Mobilni Tel: +381 63 80 35 107
Mobilni Tel 2: +381 69 633 670
jrtempo@jrtempofoods.rs
temporodju@gmail.com

Copyright © 2019 JR Tempo Foods d.o.o.