Voćna vina

11% alkohola

Vina su proizvedena u skladu sa proizvođačkom specifikacijom. Posle otvaranja boce, sadržaj čuvati u frižideru do 7 dana. Sadrži sulfite.

Voćno vino JEFIMIJA

Voćno vino JEFIMIJA

Vino od malina je proizvedeno od svežih malina ubranih sa srpskih polja, savršen je sklad voćne arome koji će otvoriti Vaša čula i podsetiti Vas na sveže, tek ubrane maline. Konzumirati ohlađeno na 16°C kao aperitiv ili uz voće u ugodnim trenucima opuštanja. Zato, ako želite učiniti nešto za svoj ugođaj, svaki dan uživajte u čaši vina od malina.

Voćno vino OPHELIA

Voćno vino OPHELIA
Vino od jagode je proizvedeno od svežih jagoda ubranih sa srpskih polja, savršen je sklad voćne arome koji će otvoriti Vaša čula i podsetiti Vas na sveže, tek ubrane jagode. Konzumirati ohlađeno na 16°C kao aperitiv ili uz voće u ugodnim trenucima opuštanja. Zato, ako želite učiniti nešto za svoj ugođaj, svaki dan uživajte u čaši vina od jagode.

Voćno vino EVGENIJA

Voćno vino EVGENIJA
Vino od kupine je proizvedeno od svežih kupina ubranih sa srpskih polja, savršen je sklad voćne arome koji će otvoriti Vaša čula i podsetiti Vas na sveže, tek ubrane kupine. Konzumirati ohlađeno na 16°C kao aperitiv ili uz voće u ugodnim trenucima opuštanja. Zato, ako želite učiniti nešto za svoj ugođaj, svaki dan uživajte u čaši vina od kupine.

Sertifikati

    

Reference

  

Kontakt

Mobilni Tel: +381 63 80 35 107
Mobilni Tel 2: +381 69 633 670
jrtempo@jrtempofoods.rs
temporodju@gmail.com

Copyright © 2019 JR Tempo Foods d.o.o.