Misija i vizija

Misija i vizija

 
MISIJA: svojom raznovrsnom ponudom nudimo najkvalitetnije proizvode za kupce i potrošače. Rastom i dobrim poslovanjem stvaramo dobit za kompaniju, obezbeđujemo poboljšanje kvaliteta i standarda života zaposlenih kao i ljudi u lokalnoj zajednici. Uz efektivno i efikasno poslovanje podstičemo rast i razvoj dobavljača sirovina.
VIZIJA: postati prepoznatljiv brend organskih proizvoda koji će kvalitetom i ponudom zadovoljavati sve vrste kupaca.
CILJNA GRUPA:
Uravnotežena i zdrava organska ishrana postaje sve važnija u našim životima. Bez obzira da li ste aktivni sportista ili ne, vašem telu su neophodni zdravi i organski proizvodi.
Zdrava ishrana, posebno kod sportista važan je preduslov za uspehe na treningu ili takmičenjima. Pored sportista sušene proizvode mogu koristiti deca i trudnice. Stoga, mala kutija „snage“ sa visoko koncentrovanim hranljivim materijama i vitaminima uklapa se u svaku torbu, bilo da je ona đačka, sportska ili elegantna.
Voćna vina predstavljaju savršen sklad voćne arome koji će otvoriti vaša čula i podsetiti Vas na sveže, tek ubrane plodove voća. Najčešće se koristi u luksuznim restoranima za vreme ručka i uz dezert nakon čega ćete se osećati prijatnije bez obzira na pol ili starosnu grupu.
Image

Sertifikati

    

Reference

  

Kontakt

Mobilni Tel: +381 63 80 35 107
Mobilni Tel 2: +381 69 633 670
jrtempo@jrtempofoods.rs
temporodju@gmail.com

Copyright © 2019 JR Tempo Foods d.o.o.