Počeci

Kompanija „JR TEMPO foods“ započinje svoj razvojni put 2000. godine kao porodična kompanija porodice Jovanović koja ima dugogodišnje iskustvo u primarnoj proizvodnji maline i kupine. Tada je otvoren mali pogon od 50 tona skladišnog prostora za zamrzavanje voća koji je kapacitetom podmirivao potrebe. Početkom 2005. godine, kompanija menja svoju orijentaciju ka razvoju i vertikalnoj diverzifikaciji. Sedište kompanije je u Trsteniku u regionu centralne Srbije koji je prepoznat po tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji čiji geografski položaj, kontinentalna klima, optimalne temperature i količine padavina utiču na činjenicu da se kvalitet voća proizveden na ovom području ističe u odnosu na voće proizvedeno u drugim delovima sveta.
Profil
Kompanija „JR TEMPO foods“  predstavlja visokoprofesionalnu kompaniju sa ogromniim iskustvom u oblasti prerade organskog i konvencionalnog voća, osmotskog sušenja voća kao i proizvodnje voćnih vina, koje omogućava rast i razvoj kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Kompanija „JR TEMPO foods“ poseduje standard o bezbednosti hrane IFS FOOD. U sklopu kompanije nalaze se skladište od 2000 tona kapaciteta, proizvodni pogon za osmotsko sušenje voća koje na domaćem i inostranom tržištu nastupa pod robnom markom „Green Goody“, kao i „Vinarija TEKOVINA“ koja proizvodi najkvalitetnija voćna vina koja ponosno predstavljaju ovu kompaniju.
Držeći korak sa vodećim kompanijama u pogledu kvaliteta, efikasnosti i dizajna kompanija „JR TEMPO foods“ pod robnim markama sušenog voća „Green Goody“ i voćnih vina „Vinarije TEKOVINA“, u mogućnosti je da tržištu ponudi kako vertikalnu, tako i horizontalnu diverzifikaciju proizvoda kojima kupci mogu naći namenu u gotovo svakodnevnoj upotrebi i konzumiranju.
 
Image

Sertifikati

    

Reference

  

Kontakt

Mobilni Tel: +381 63 80 35 107
Mobilni Tel 2: +381 69 633 670
jrtempo@jrtempofoods.rs
temporodju@gmail.com

Copyright © 2019 JR Tempo Foods d.o.o.